OVER

Mijn naam is Inge (1992). Ik ben met veel plezier woonachtig in Den Haag maar mijn roots liggen in het Brabantse Breda. Ik ben communicatie gestudeerd en werk nu 1,5 jaar fulltime als intercedent. Meer informatie hierover vind je op Linkedin.

Ik ben een parttime avonturier, althans, zo noem ik mezelf. Het liefst maak ik later van dat parttime gedeelte mijn fulltime hobby, maar dat is niet erg realistisch. Wel spendeer ik dagelijks mijn tijd online op zoek naar nieuwe paradijsjes. Ik heb een bucketlist die nooit leeg komt, herkenbaar?

Als reiziger ben ik een luxepoes en budgetqueen tegelijk. Ik houd ervan om in mooie hotels te zitten en op mijn wenken bediend te worden, maar ik zit wel graag – zoals iedereen – voor een dubbeltje op de eerste rij! Soms lukt het, soms lukt het niet. Dan ga ik ook akkoord met een wat sobere omgeving, zolang ik maar op reis kán!

Thenextstop.nl is het persoonlijke platform voor de avontuurlijke maar luxe reiziger. Ik neem je mee op reis naar de mooiste bestemmingen en mijn favoriete hotspots. Alles om jou te inspireren, het gaat er niet om hoe je er komt, als je maar gaat!