NEW YORK | EEN DROOM DIE UITKOMT

Wellicht heb je het al voorbij zien komen op Instagram of in een ander artikel, ik ga naar NEW YORK! Capslock aan, gillen tot de max, Alicia Keys door de speakers, IK BEN ZO BLIJ. Mijn ouders beloofden mij dat ik voor het behalen van mijn bachelor diploma een reis naar New York zou krijgen. Zo gezegd, zo gedaan. In April vertrek ik met mama voor een week – EEN HELE WEEK –  naar the city that never sleeps, the big apple, the concrete jungle, xoxo. wat heb ik er zin in. De voorpret is al in volle gang. Althans, voor mij, mama moet geloof ik nog even aan het idee wennen dat ze met mij de oceaan over vliegt maar dat komt wel goed tegen die tijd. Om voor mijzelf vast wat plannetjes te maken deel ik met jullie mijn lijstje over wat ik wil doen, zien, eten en drinken. Mama, als je dit leest, we krijgen het druk!

WAT TE DOEN EN TE ZIEN

• Zonsopgang of zonsondergang op de Brooklyn Bridge. Het liefst per fiets, maar lopen mag ook. • Rockefeller center uiteraard. Ik wil nu ook op die top staan. NU. Mama gaan we al?
• Op bezoek bij Chuck Bass in het Empire Hotel, Chuck is weer vrijgezel tegenwoordig toch? • Winkelen bij de Macy’s in Manhattan en niet winkelen maar kijken op 5th avenue, want, geen geld voor.
• Als we dan toch op 5th avenue zijn dan kunnen we net zo goed even naar het Empire State Building, Empire state of mind. Alicia Keys. Voel je hem? Ik zet de song weer in hoor. • Flatiron building staat volgens mij ook op 5th avenue. Ik denk dat we voor deze straat inmiddels al  een dag kunnen uittrekken mama.
• Een complete migraine overhouden aan alle billboards en lichtjes op Times Square. O en natuurlijk het spotten van die naakte cowboy met zijn gitaar. • Aanbellen bij 64 Perry Street met een aantal cosmopolitans. Die cocktails, niet dat magazine. Zou ze thuis zijn?
• Gossip Girl tour. Ik herhaal GOSSIP GIRL TOUR. Die bestaat. Je gaat dan in een hop-on-hop-off bus langs alle highlights uit de serie. Ik wil uiteraard ook een foto op het balkon van Grand Central. Just like Serena, hallo. • Misschien toch maar een klein tattootje zetten in Brooklyn, gaan we voor een mommy-daughter tattoo, mama? Doe eens gek.
• Een baseball wedstrijd van de New York Yankees bijwonen. Compleet met NY cap en handschoen, en hotdog. • Van Staten Island met de Ferry over de East River terug naar Manhattan, hallo uitzicht.
• Naar “The Met steps” en wellicht ook naar binnen. • Eekhoorntjes spotten in Central Park.
• Aan een cocktailtje nippen bovenop een van de skybars met het meest mooie uitzicht over de stad. Het liefst in ons eigen hotel, want ik wil natuurlijk een hotel met een idioot mooi dakterras. • Taking a yellow cab. Hoor je het me al roepen? TAXIIIIIIIII
• Als we dan toch met die Ferry bezig zijn dan varen we ook even langs het Statue of Liberty. • Wandelen over the High Line.
 • Ground Zero bezoeken • Oculus station/monument

WAT TE ETEN EN TE DRINKEN

• Een Red velvet cupcake uit de Sprinkles Cupcake ATM halen. Ja je hebt een ATM voor cupcakes. • Cheese fries bij de Shake Shack. Ik herhaal. Cheese fries.
• Banana pudding halen bij Magnolia Bakery • Uiteraard een yoghurt eten op ‘the Met steps’
• Een veggie burger eten bij ‘The Butchers Daughter’. • Cheesecake eten bij de Cheesecake Factory
• Bagel brekkie bij ‘The Bagel Store’. Uiteraard wel die Rainbow bagel. • Truffle pizza bij Chelsea Market
• Sapjes drinken bij Joe & the Juice of Juice Generation. Voor die vitamientjes, dat snap je wel. • Mac & Cheese eten bij Murray’s Cheese Bar

1 Reactie

  1. Mama / Marlene
    19 september 2018 / 21:44

    Nou mijn lieve kind, ik zie dat ik inderdaad alleen maar hoef te wennen aan het idee…. WE GAAN!!!!! Alles ligt, al een tijdje, helemaal klaar. We gaan er een hele leuke bijzondere reis van maken, new adventures! Trouwens hebben we aan een week wel genoeg ? 😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.