BALI | ALLEREERSTE AFTERMOVIE EVER(!)

Toen mijn vriend en ik afgelopen zomer voor het eerst in Indonesie waren, baalden we dat we geen camera gear bij ons hadden voor bewegende beelden én onderwaterbeelden. Eind december reisden we opnieuw naar Indonesie, alleen naar Bali dit keer, en namen we een Action cam mee. Het was voor ons beiden een experiment, maar we zijn echt heel enthousiast. Hoewel we nog flink moeten oefenen met zowel het filmen als het editen, vind ik het voor een eerste filmpje goed gelukt! We vinden het jammer dat we niet meer beeldmateriaal hebben geschoten om een nog completer beeld van onze vakantie te geven.

Eén tip: Neem een reistablet in voor je dit gaat kijken, het kan nogal schudden namelijk (ha-ha).

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.