LONDON | 3x WAAROM JE LONDON MOET BEZOEKEN IN HET NAJAAR


London is altijd een goed idee, het is relatief dichtbij en je kunt er redelijk makkelijk en goedkoop naar toe. Zelf ben ik twee keer in London geweest, allebei de keren in de herfst. Hoewel de herfst in Engeland in eerste instantie niet heel aantrekkelijk klinkt, is het dat zeker wel. London heeft namelijk veel te bieden in de herfst!

HALLOWEEN EN BLACK FRIDAY

Allereerst Halloween, Halloween wordt groots gevierd in London. Nu hoef je echt niet perse in een eng pak over straat, maar de etalages van de winkels zijn er goed op aangepast, het is hartstikke mooi en leuk om te zien! Black friday is oorspronkelijk Amerikaans maar wordt ook in London groots aangepakt. Deze avond, nacht en dag betekent gigantisch veel korting in alle winkels. Het is deze dag en nacht dan ook mega druk in de stad, maar zo tof om mee te maken! Je kunt echt de mooiste spullen scoren voor een klein prikkie.

MOOIE EN ROMANTISCHE PARKEN

Hyde Park, Greenwich en Regent’s park kleuren prachtig mooi in de herfst. De herfst is bij uitstek het seizoen om lekker door de mooie parken te wandelen. In de parken is ook van alles te doen, je kunt een bootje huren en gezellig varen én in de herfst zijn er ook verschillende culturele festivals die er gehouden worden.

AFTERNOON (HIGH) TEA

High tea is typisch Brits. Rond 16:00 strijken vele dames uit London neer op de meest sjieke plekken voor een goede high tea. Zeg nu zelf? In de lente of in de zomer hebben we toch écht geen zin in vele kopjes thee en zoetigheid. Een high tea past toch gewoon het meest bij de herfst?

 

2 Reacties

  1. 4 oktober 2017 / 17:05

    Ik vind eigenlijk ook wel dat de high tea meer bij de herfst past.

  2. 4 oktober 2017 / 21:27

    Maar goed dat ik over twee weken ga!! 🙂 Dan mis ik alleen wel Halloween 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.