INDONESIA DAY 15 & 16 – BEACHCLUB POTATO HEAD EN SNORKELEN BIJ NUSA PENIDA/LEMBOGAN 

Onze laatste twee volle dagen alweer.. De tijd vliegt, echt bizar. Ik had hier best nog een maand (of twee) kunnen blijven. Op dag 15 gingen we naar de hotspot Potato Head en op dag 16 pakten we de boot naar Nusa Penida & Lembogan voor een snorkelsessie tussen het koraal, zeesterren en schildpadden! 
Vandaag hebben we weer een chill dagje. Na het ontbijt pakten we de taxi naar beachclub Potato head. Een luxe beachclub in Seminyak.

Het is maar goed dat we op tijd waren want we konden nog net een bedje reserveren. De tent ging om 10:00 open en om 09:30 zaten er al heel wat mensen voor de deur te wachten.


Potato head heeft een super mooie infinitypool met uitzicht en toegang tot de oceaan, love it! Binnenkort verschijnt een artikel over deze hotspot.


Daarna namen we de taxi naar het centrum van Seminyak, we wilden nog wat inkopen doen, vooral op het gebied van interieur kun je hier je geluk niet op. Het liefst zou ik een extra koffer kopen en volgooien met spullen voor in huis.. Arun vond dat een iets minder strak plan. ’s Avonds aten we weer Indonesisch bij een Warung.


De volgende dag gingen we snorkelen bij Nusa Lembogan, bizar hoe mooi en groot de koraalriffen hier zijn. De onderwaterwereld van Finding Nemo zie je hier gewoon in real life, zo mooi! Ik spotte ook nog een zeester en een schildpadje. LOVE IT. Helaas heb ik er geen foto’s van (ik heb geen onderwatercamera, en daar baalde ik flink van!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.