FAVORIETEN Q&A

FAVORIETE LAND

Italie, ik heb er inmiddels nu al zoveel gezien dat ik wel kan stellen dat Italie mijn favoriet is. Het eten, de mensen en de cultuur, I love it. Noord-Italie heb ik nu wel gezien, de Amalfi kust staat nog hoog op mijn lijstje. Misschien wordt dat onze volgende roadtrip?

FAVORIETE EILAND

Fuerteventura, check die foto hierboven, moet ik nog meer uitleggen? Ik vind de stranden van Fuerteventura echt heerlijk. Daarnaast vlieg je er in 4 uurtjes heen en is het weer er vrijwel altijd steady.

FAVORIETE STAD

Napels! Hier lees je waarom.

FAVORIETE VAKANTIE HERINNERING

De familievakanties in het zuiden van Duitsland aan Lake Constance/Bodensee. De ouders van mijn vader ontdekte deze plek per toeval en zijn er sindsdien iedere zomer geweest. Mijn vader kwam hier dus al toen hij klein was, daarna nam hij mijn moeder hier mee naar toe. Mijn moeder nam haar ouders weer mee en zo werd het een grote familieplek waar ik als kind al mijn zomers gespendeerd heb samen met de hele familie. Hoewel ik nu meer waarde hecht aan veel reizen en het ontdekken van nieuwe bestemmingen, zal deze plek altijd blijven voelen als thuiskomen.

FAVORIETE REISGEZELSCHAP

Mijn vriend. Ik kan met niemand zolang op reis zijn zonder gedoe en irritaties als met mijn vriend. We voelen elkaar perfect aan en vullen elkaar perfect aan. Hij remt mij af in mijn ideeën en planningen en zorgt ervoor dat we dingen ook nog enigszins op zijn beloop laten gebeuren en zo spontaan dingen ontdekken. Daarnaast zorg ik ervoor dat we de echte highlights niet vergeten of mislopen.

FAVORIETE KEUKEN

Italiaans en de Aziatische keuken, kom maar door met die pasta’s, rijsttafels en sushirollen.

FAVORIETE SOORT VAKANTIE

Dat ligt er maar net aan waar ik aan toe ben. Ik houd van korte tripjes om gewoon even weg te zijn en een nieuwe stad te kunnen ontdekken. Maar ik kan een zon, zee, strand vakantie zoals op Fuerteventura ook heel erg waarderen en dan heb je nog de verre reizen en roadtrips. Nee, ik kan niet kiezen.

FAVORIETE VAKANTIE TOT NU TOE

Onvergetelijk? Thailand en IJsland, doodop van alle excursies en het hoge tempo van de reis, maar wat hebben we prachtige dingen gezien. Indonesië wordt waarschijnlijk net zo intensief maar hopelijk ook net zo bijzonder!

FAVORIETE DROOMBESTEMMING

NEW YORK! Ik heb iets met die stad. Geen idee waarom, misschien door The City, Gossip Girl en SATC? Die stad lééft, niets is daar te gek. Gelukkig ga ik er na mijn afstuderen ook eindelijk naar toe samen met mijn mama. Ik kijk hier zo naar uit. Dit is echt een jarenlange droom die eindelijk uitkomt, een wens die eindelijk in vervulling gaat, aaaah.

FAVORIET WERELDDEEL 

Europa en Azië, wederom kan ik niet kiezen, dat komt omdat ik nog heel veel op mijn lijstje heb staan van wat ik wil zien.

FAVORIET VAN JE TRAVEL BUCKETLIST 

  •  Terug gaan naar IJsland om het hele land te doorkruisen. 4 dagen was echt véél te kort!
  • Een weekje Los Angeles en daarna door naar alle mooie natuurparken van de USA
  • Een weekje snorkelen en duiken op Zanzibar
  • Rondreizen door Vietnam
  • Roadtrippen langs de Amalfi kust in Italie
  • Oud en Nieuw vieren op een zonnige, exotische bestemming

1 Reactie

  1. 11 augustus 2017 / 10:48

    Oeeeh NY is ook echt mijn droombestemming! Zoo gaaf dat je al op de planning hebt hierheen te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.