PLANNEN VOOR MIJN REIS NAAR INDONESIE

HET IS EINDELIJK ZO VER! Binnen een week vertrek ik samen met mijn vriend naar Indonesie! Jakarta om precies te zijn. Ik heb hier zolang naar uitgekeken. Het nadeel van vroeg boeken is dat de reis nog héél lang op zich laat wachten en dat heb ik zeker ervaren toen ik in oktober 2016(!) deze reis vastlegde. Het wordt een prachtige en intensieve reis vol bezienswaardigheden, toffe excursies en onvergetelijke momenten.

JAVA
Eerst reizen we van west naar oost Java. We starten in Jakarta en onderweg doen we Bandung, Jogjakarta, Batu/Malang en Kalibaru aan. Tussendoor beklimmen we in de nacht ook nog even de Bromo vulkaan om daar de zonsopkomst te bekijken én maken we 2 prachtige treinreizen door de rijstvelden van Java.

BALI
Vervolgens gaan we met de ferry van Java door naar Bali. Eenmaal hier aangekomen gaan we meteen door naar de kustplaats Seminyak. Vanuit hier bezoeken we met een lokale gids de highlights van Bali in een aantal dagen tijdens een prive tour.

TRAVEL DIARIES

Het leukste van alles? Ik wil mijn reis dagelijks bij gaan houden op mijn blog. Ik heb lang nagedacht over hoe ik dit vorm zou kunnen geven, maar ik wil mijn laptop niet meenemen. Ik zal het dus met mijn telefoon en camera moeten doen.

Tijdens mijn rondreis door Thailand scheef ik ’s avonds altijd op in een schriftje wat we die dag gedaan hadden en waar we geweest waren, zo kon ik het later nog terugvinden. Hier ben ik ontzettend blij mee want deze reis kan ik nu nog precies uitstippelen en ik weet precies welke foto waar is genomen. Hetzelfde wil ik ook voor Indonesie gaan doen, maar waarom dan niet meteen op het virtuele papier? toch?

De bedoeling is dus dat ik dagelijks een travel diary online plaats met wat ik die dag gedaan heb. Uiteraard ben ik afhankelijk van WiFi dus het kan zijn dat er af en toe een dag mist, maar ik hoop dat ik het redelijk up-to-date kan houden. In eerste instantie zat ik eraan te denken om een simkaart te kopen in Indonesie, maar dan zou ik weer heel de vakantie bezig zijn op het internet, dus ik houd het lekker bij de WiFi. Over een paar dagen kunnen jullie de eerste photo dairy verwachten! YES! 

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.