INDONESIA DAY 1 & 2 – 14 UUR VLIEGEN & HALLO JAKARTA 

Daar is ‘ie dan! De allereerste photo diary van mijn rondreis door Indonesie! Java en Bali om precies te zijn, vandaag trappen we af met foto’s die vooral in het teken staan van reizen, véél reizen.

Yes here we go! We vlogen om 16:45 met een directe vlucht naar Jakarta. Een nachtvlucht, wat ik heel prettig vond aangezien ik heel slecht slaap in vliegtuigen en het in Indonesie 6 uur later is dan in Nederland. Dat moet gunstig zijn voor mijn eventuele jetlag. (Lees: dan kost het me geen moeite om op Indonesische tijd in slaap te vallen).

Aangezien we de nacht invlogen kregen we al vrij snel na het opstijgen ons diner. Spicy teriyaki chicken met sticky rice stond op het menu, ik moet zeggen, voor een vliegtuigmaaltijd was het meer dan prima. Dat broodje met het plakje kaas sloeg ik even over. Het pistache cakeje ging er daarentegen wel in!

De vlucht zelf was pittig, Garuda Indonesia was top maar 14 uur vliegen aan een stuk is wel echt intens. Ik was dan ook heel blij toen ik zag dat het nog ‘maar’ een uurtje vliegen was.

Vanuit het vliegveld reden we rechtstreeks naar ons hotel. We verblijven voor een nachtje in het centraal gelegen hotel Santika. Het is echt prachtig en mega luxe!

We kregen een kamer op de bovenste verdieping waardoor we een perfect uitzicht hadden over Jakarta. Het contrast blijft bizar, krakkemikkige huisjes met daarachter echte skyscrapers.

De tuin van het hotel had een prachtig zwembad met lounge area, precies wat we nodig hadden na die vreselijk lange vlucht! O, en check deze buitendouche, yes ik ben weer in Azie!
Sorry voor deze rommelige eerste twee dagen, dit waren twee reisdagen met flink wat tijdsverschil, dus ik hoop dat jullie er nog wat van begrijpen! To be continued.

1 Reactie

  1. 21 augustus 2017 / 19:39

    Ik ben heel benieuwd naar je verslagen. Dat vliegen lijkt me vreselijk zo lang pff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.