SNAPSHOTS FUERTEVENTURA 2017

Zondagavond landde het vliegtuig helaas weer op Schiphol. Ik heb weer een heerlijke week genoten op Fuerteventura, samen met mijn familie dit keer! Fuerteventura kan ik inmiddels wel mijn favoriete eiland van Europa noemen, zelfs Ibiza kan er voor mij niet aan tippen. Dit keer verbleef ik aan de zuidkust van het eiland in de buurt van Jandia, het schiereiland van Fuerteventura dat bekend staat om zijn stranden. De stranden van Fuerteventura waar ik in dit artikel al eerder over schreef, zijn in het zuiden dus óók te vinden. Bounty stranden en bizar turquoise water maken de stranden tot ware paradijsjes.

Hieronder vind je wat sfeerbeelden van mijn vakantie die in het teken stond van niets doen, genieten van de zon, de zee en het strand. Geniet je mee met mijn snapshots?

 

1 Reactie

  1. 17 mei 2017 / 09:39

    Oh heerlijk wat een fijne foto’s! Kan zelf nu echt niet meer wachten op mijn reis in de zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.