MIJN REISPLANNEN VOOR DEZE LENTE EN ZOMER

Wat een heerlijk weer de laatste tijd. We kunnen wel merken dat de lente van start is gegaan! Die zonnestralen doen me goed, ik merk dat ik veel lekkerder in mijn vel zit (ik heb chronisch last van een winterdip, geloof ik). Met het begin van de lente, begint ook het zoeken naar leuke trips voor in de lente en de zomer. Een trip voor de zomer stond vorig jaar winter al vast, maar de andere tripjes zijn pas net geboekt. Eén ding is zeker: ik mag in mijn handjes knijpen dat ik zo vaak op vakantie kan.

FUERTEVENTURA

Over 3 weekjes vertrekt het vliegtuig naar het zonnige Fuerteventura. Eén van de Canarische eilanden en persoonlijk ook meteen mijn favoriet. De Canarische eilanden liggen op hoogte van het zuiden van Marokko, waardoor het er het hele jaar door lekker weer is. Fuerteventura is mijn favoriete eiland om zijn stranden. De grote, witte stranden en azuurblauwe zee (die dankzij de wind voor flink wat golven zorgt) zijn echt prachtig. Op Fuerteventura besef ik altijd weer dat je niet ver weg hoeft te vliegen voor paradijsjes.

NAPELS

29 mei word ik 25 jaar, Arun – mijn vriend – en ik zijn gestopt met dure cadeaus voor elkaar te kopen. In plaats daarvan gaan we liever samen op vakantie. Dit keer naar Napels, een stad aan de Amalfi kust die al heel lang hoog op het lijstje stond. Ik wil graag een bezoekje brengen aan Pompeï en de Vesuvius. Daarnaast wil ik ook nog een dag de boot pakken naar een eiland vlakbij Napels, Procida. Zo-veel-zin-in!

ZUID-FRANKRIJK

Dit jaar ga ik voor het eerst van mijn leven op vakantie in Frankrijk, Parijs niet meegeteld dan. Frankrijk is nooit echt een land wat me getrokken heeft, de mensen vind ik niet zo vriendelijk en het land had mij ook nooit niet echt iets te bieden, vond ik. Mijn broertje heeft daar verandering in gebracht. In juli vertrek ik samen met mijn broertje naar een camping in Zuid-Frankrijk. Jep, ik ga kamperen. Iets waarvan ik had gezworen het nóóit te gaan doen. Iedereen lacht me dan ook uit en vraagt of ik deze ervaring van minuut tot minuut vast wil leggen. Het kamperen is gelukkig niet zo erg als het klinkt (als ik mijn broertje moet geloven dan). We hebben gewoon een grote stacaravan met airco en eigen badkamer, dat moet ik overleven!

INDONESIE (Java & Bali)

Eind augustus gaat weer één van mijn dromen in vervulling. Samen met Arun ga ik weer terug naar Azië, dit keer gaat het vliegtuig naar Jakarta. We starten op Java en reizen in 1,5e week door naar Bali. Ik ben zo benieuwd naar Indonesië, het lijkt me echt prachtig. Op mijn lijstje staat sowieso het beklimmen van de Borobudur vulkaan met zonsopgang, de rijstvelden en op Bali natuurlijk het monkey forest!

 

Mocht je voor een of meerdere van de bovenstaande bestemmingen nog tips hebben? Laat het dan zeker weten in de comments, ik ben altijd benieuwd naar jullie ervaringen en tips. Volg me hier op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn trips.

Waar ga jij dit jaar naar toe op vakantie? 

 

2 Reacties

  1. 14 april 2017 / 17:51

    Wauw wat ga jij veel leuke tripjes maken! Ik ga op cruise vakantie naar italie, kroatie, malta en montenegro voor 10 daagjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.