DEN HAAG | PISTACHE CAFE

Grenzend aan de Paleistuinen en nabij de binnenstad van Den Haag, vind je Pistache Café. Op het hoekje in de Prinsestraat om precies te zijn. De schattige marmeren koffietafels en de perfect gekleurde stoeltjes begroeten je zodra je de hoek om komt. Een perfect tentje voor een dag als vandaag, de zondag!

Pistache is een gezellig tentje waar je de hele dag kunt ontbijten. Ideaal voor mensen zoals ik: die ’s ochtends voor geen goud uit bed komen, maar wél onwijs van uitgebreid ontbijten houden. Bij Pistache kun je cheaten of healthy doen. Pistache heeft heerlijke sapjes op de kaart, maar ook de bekende Pink lemonade en natuurlijk goede koffie – in een pistache kleurig kopje – uiteraard.

Om 13:00 loop ik Pistache cafe binnen. Mijn oog valt meteen op de leuke menukaart. Met mijn liefde voor het ontbijt kies ik uiteindelijk voor de ‘Sweet potato pancakes’. Een goede keus, zo blijkt. Het zijn heerlijke luchtige pannenkoekjes, niet droog en licht knapperig van buiten. Het verse fruit en de stroop maken het gerecht helemaal af.

Mijn tafelgenoot kiest na flink twijfelen tussen de pumpkin spice waffles en een salade toch voor de clubsandwich. Deze valt ook zeer in de smaak. De vers en rijk belegde clubsandwich wordt vergezeld door wat knapperige groentechips.

Pistache is een heerlijk plekje om je dag op te starten. Alles wordt vers bereid en de sfeer in en rondom het cafe is ongedwongen en relaxt. Zowel jong als oud weet zijn weg naar de Prinsestraat te vinden. Het is zeker de moeite om een bezoekje te brengen aan deze toffe hotspot. Daarna kun je altijd nog even lekker ‘uitbuiken’ in de Paleistuinen!

Pistache Cafe – Prinsestraat 134, Den Haag 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.