VIND DE BESTE DEALS MET DEZE TIPS


Dagelijks besteed ik aandacht aan het zoeken naar dealtjes, soms is het een paar minuutjes en soms een hele avond. Iedere dag kijk ik wel eventjes. Het zoeken naar deals resulteert wel in regelmatig een weekendje weg of een vakantie. Ik krijg dan ook vaak de vraag hoe ik zo vaak weg kan. Nou, zo!

PAPERFLIES & PRIJSVRIJ

Paperflies volg ik alleen op Facebook. Ik heb de Facebookpagina onder mijn favorieten staan en scroll dagelijks even door de deals van de dag. Er staan soms mega goede reisjes of vliegtickets tussen. Zo had ik een retourticket van Amsterdam – New York JFK gevonden voor €324,- per persoon(!). Ik heb het niet gedaan want ik heb een deal met mijn ouders wat betreft New York, maar Paperflies is de ideale site voor toffe deals én makkelijk te volgen via Facebook. Like de pagina en de deals verschijnen vanzelf op je tijdlijn.
Weet je wel een bestemming en datum? Dan is Prijsvrij.nl een goede site. Op Prijsvrij.nl worden deals aangeprezen en sites met elkaar vergeleken. Daarnaast rekent Prijsvrij.nl ook geen (online) boekingskosten.

SKYSCANNER & MOMONDO

Vliegtickets kijk ik altijd op Skyscanner en Momondo. Het voordeel van deze sites is dat je geen ‘eindbestemming’ hoeft in te voeren. Je kiest alleen je (retour)datum en selecteert het vliegveld van vertrek. Vervolgens krijg je alle bestemmingen op een rijtje van goedkoop naar duur. Ideaal dus als je niet meteen weet waar je naar toe wilt, maar er wél even tussenuit wilt zonder dat het je meteen veel geld kost! Heb je de bestemming gekozen? Dan selecteren Skyscanner en Momondo vervolgens ook de vluchten van de desbetreffende bestemming van goedkoop naar duur en met of zonder tussenstop. Ideaal!

TRIVAGO & AIRBnB

Als het gaat om het verblijf kijk ik altijd op Trivago om te beginnen. Deze sitevergelijker zet per hotel de goedkoopste deals neer. Per site kan de prijs namelijk flink verschillen. Vervolgens boek ik nooit via Trivago zelf, maar ga ik altijd direct op de goedkoopst aangegeven site opnieuw kijken. Dit kan zo weer een paar euro’s tot tientjes schelen.

Tot slot moet je het vooral niet vergeten je geschiedenis (inclusief cookies) te wissen vóór je definitief gaat boeken. Sla alle links die je nodig hebt voor een boeking op in een document en open het een nieuwe pagina nadat je de cookies hebt verwijderd. Geloof me, het scheelt in de prijs.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.