KOPENHAGEN | JOE & THE JUICE

Denemarken is het land van Joe & the Juice. J&TJ vind je tegenwoordig op meerdere plekken over de wereld (voornamelijk in Scandinavië en Amerika), maar van oorsprong komt het uit Denemarken. Joe & the Juice is in deze landen, wat Starbucks voor ons in Nederland is. Je vindt het overal én het is er altijd druk. Dat heeft natuurlijk een goede reden: de juices zijn heerlijk!

PRODUCTS

J&TJ heeft een mega assortiment, van juices met gember en elderflower tot de simpele sapjes met banaan en aardbei, ze hebben het allemaal. Zelf zijn sapjes met elderflower mijn favoriet, elderflower maakt ieder sapje zo verfrissend. Mocht je een keer bij J&TJ komen ga dan voor de: Hangover Heaven, Hell of a Nerve of Stress Down.

Naast juices hebben ze ook shots, shakes op basis van melk, handmeals zoals acaibowls, sandwiches en natuurlijk koffie. Het hele assortiment vindt je hier.

Joe & the Juice is niet goedkoop, voor de grote sapjes betaal je al gauw een goede €7,- Je krijgt hier natuurlijk wel een vers, coldpressed én gezond sapje voor terug, maar, het blijft duur.

Nu rest mij nog één vraag: Joe & the Juice, willen jullie alsjeblieft een zaak openen in Den Haag? Thanks!

 

 

 

2 Reacties

  1. 14 februari 2017 / 10:05

    Ik ben hier ook geweest toen ik in Oslo was, daar zaten zó veel filialen, zowat op elke straathoek! Ik vond het wel oké maar echt belachelijk duur. Niet echt een aanrader maar wel een goede sfeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.