WELCOME | IT’S TIME FOR THE NEXT STOP!


YES! Na heel wat maandjes ploeteren staat mijn nieuwe platform live! Een persoonlijk reisplatform gecreëerd voor de inbetweenies, die graag luxe én veel op reis gaan maar tevens de budgetkoning(in) uit willen hangen. Dit platform inspireert je om te reizen naar de tofste bestemmingen, de beste deals te vinden én je bucketlist continue aan te vullen. Het gaat er tenslotte niet om hoe je er komt, als je maar gaat!


WAIT, WHAT HAPPENED?

Ik ben niet onbekend met bloggen. Sinds de zomer van 2013 blogde ik op mijn persoonlijke blog ingewm.nl wat later, in 2015, keepingupwithinge.com werd. Hier blogde ik over beauty, mode en interieur en later ook veel over reizen. De blogjes over reizen kregen zo de overhand dat ik niet meer goed wist wát mijn vorige blog nu voorstelde. Hoewel ik vroeger een voorstander was van een verscheidenheid aan categorieën, miste ik de inspiratie én motivatie om deze allemaal te vullen. Mijn belangstelling voor het reizen groeide, net als de motivatie om erover te schrijven. Ik vond het lastig de beslissing te maken of ik in mijn eentje – met mijn reiservaring – een platform zou kunnen vullen. Na wat brainstorm sessies en advies besloot ik het gewoon te doen. Het is tijd voor de volgende stap, eh STOP!


THENEXTSTOP.NL

Op dit platform vind je meerdere keren per week een artikel over reizen. Zo deel ik mijn trip tips, zorg ik voor jouw bucketlist material en neem ik je mee ‘on the road’. Ik show je hotspots in binnen- en buitenland en ik deel mijn dagelijks leven in mijn diaries, of ik nu in het buitenland zit of niet.

Eén ding is belangrijk: LET’S GO! And so I will… Morgen zit ik in het vliegtuig naar Kopenhagen! Nog tips? Ik hoor het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.