DEN HAAG | JAMEY BENNETT KITCHEN & BAR


Op de plaats, tegenover het bekende buitenhof van Den Haag, bevindt zich Jamey Bennett. Met een groot terras voor de deur én een stijlvol hip(ster) interieur binnen, is het hier goed toeven. De bar & kitchen opende zijn deuren in april 2016 na een grote renovatie en is sindsdien dé eyecatcher van de plaats.


Bij Jamey Bennett kun je terecht voor een goede lunch of sterke kop koffie maar uiteraard ook voor een diner. Jamey Bennett werkt met een ‘shared dining concept’. Op de dinerkaart vind je over het algemeen dan ook alleen maar gerechten die heerlijk zijn om te delen. Op deze manier wordt een avondje dineren écht samen genieten. Inmiddels heb ik flink wat gerechtjes van de kaart geprobeerd en eerlijk, het smaakt allemaal zo goed! De gerechtjes zijn stuk voor stuk zeer verfijnd, terwijl er toch vaak gebruik wordt gemaakt van simpele producten.


Favoriet zijn de rauwe tonijn pizza en de oesters met gin tonic gelei, deze gerechtjes zijn dus zeker niet om te delen zoals je begrijpt ;). Na het diner sla je de after dinner dip over aan de bar met een van de vele gin tonics.


Jamey Bennett is dagelijks geopend vanaf 09:00, de plaats ligt middenin het centrum van Den Haag en is gemakkelijk bereikbaar vanaf het Spui, de grote markt en het binnen- en buitenhof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.